Even voorstellen

Hi!

Mijn naam is Klaas en ik slaap eigenlijk al jaren niet goed. Het duurt namelijk altijd erg lang voordat ik in slaap kom en dit kan verschillende redenen hebben. Het kunnen werk gerelateerde dingen zijn, privé zaken, zorgen omtrent de mensen om me heen, mijn sport carrière of alles door elkaar.
Met name dat laatste staat garant voor uren plafonddienst. En daar ben ik onderhand wel klaar mee. Er moet toch iéts zijn wat werkt om beter te slapen?  Online beweren ze in ieder geval van wel. Er worden tegenwoordig allerlei producten aangeprezen die je verzekeren van een goede nachtrust. Toch blijkt dit in de praktijk vaak wat anders te werken. In mijn blogs deel ik mijn ervaringen!
Ik probeer allerlei manieren uit om beter te kunnen slapen. Verschillende slaap gadgets, supplementen om sneller in slaap te komen, producten voor meer comfort in bed, lekker zittende slaapmaskers, en nog veel meer. 
En mijn ervaringen deel ik hier graag met jullie! Welke producten zijn nou echt de moeite waard om aan te schaffen? En waaraan kun je beter geen geld uitgeven? Je leest het allemaal op mijn website!

Het slaapmanieren team

slaaptips

Klaas

Ik ben Klaas, de oprichter van Slaapmanieren. Als ik mijn manier van slapen in drie woorden zou moeten omschrijven, is dat: onrustig, oppervlakkig en kort. Ik lig lang wakker, kom niet in een diepe rem slaap en kan daardoor ´s ochtends slecht uit bed komen. En daar ben ik eigenlijk wel klaar mee. De kans is groot dat ik niet de enige ben en daarom deel ik al mijn bevindingen en reviews in mijn blogs!

slaaptips

Loes

Hoi! Mijn naam is Loes en ik help Klaas af en toe met het testen van slaap gerelateerde producten. Hij kan tenslotte niet alles zelf testen. Qua slaap mag ik eigenlijk niet klagen. Ik slaap snel, droom veel, kan ´s ochtends vrij goed uit bed komen ben overdag ook niet echt moe. Eigenlijk het tegenovergestelde van Klaas dus.. Maar ook dit kan voor sommige slaap producten relevant zijn!

Dit vind je op de website

slaaptips

Mijn reviews

Van oordopjes, nachtmasker en matrassen tot lampen, elektrische dekens en slaapmaskers. Ik review het allemaal!

slaaptips

Mijn favorieten

Van een aantal product categorieën heb ik inmiddels wat lijstjes online gezet met daarin mijn favorieten.
slaaptips

Mijn slaapverhaal

Iedere week test ik een nieuw product om beter te kunnen slapen. Hier lees je wat wel en niet werkt voor mij.