Alpine Sleepsoft oordoppen review
08 november 2021 

Alpine Sleepsoft oordoppen review

Hieronder lees je mijn ervaring met de Alpine Sleefsoft oordoppen. Voor deze review heb ik ze vier nachten gebruikt.

  • Zitten ze lekker: 7
  • Of ze in blijven: 5
  • Hoe goed houden ze geluid tegen houden: 6
  • Duurzaamheid: 6

Alpine sleepsoft oordoppen review

Zitten Alpine Sleepsoft oordoppen lekker?

Ik vond de oordoppen prima zitten. Ze doen me denken aan in ear oordoppen om muziek mee te luisteren. Zeker als je daar aan gewend bent zijn ze top! Je krijgt er een vreemd buisje bij om ze beter in je oor te plaatsen. Wat mij betreft was dat niet nodig.

Blijven de Alpine Sleesoft oordoppen zitten?

Hoewel ze prima leken te zitten had ik er vaak (2 van de 4 keer) ’s ochtends nog maar één in. Ik heb geen idee of dit met mijn oren te maken heeft. Ik heb wel vaak hetzelfde probleem met in ear oordoppen om muziek mee te luisteren.

Houden Alpine Sleepsoft oordoppen geluid tegen?

Ze houden niet al het geluid tegen, maar wel genoeg om door het meeste heen te slapen. Ook met een hamster naast je bed. Ik hoorde mijn hamster af en toe drinken of in zijn radje, maar toen was ik nog niet in slaap. Ik ben in vier dagen geen één keer wakker geworden van geluid.

Hoelang gaan de Alpine Sleepsoft oordoppen mee?

Ik heb ze maar vier dagen gebruikt en dat ging prima. Ik verwacht echter dat ze een maand of twee mee gaan. Je krijgt er een schoonmaak stokje bij, dus dat helpt wel voor de duurzaamheid. Toch zou ik ze maximaal een maand gebruiken. Ik maak mijn oren regelmatig schoon, maar alsnog lijkt het me niet fris om ze langer dan een maand te gebruiken.. Zeker als je ze elke nacht draagt.

Over de schrijver
Mijn naam is Klaas en voor slaapmanieren.nl test ik verschillen producten om beter te kunnen slapen. Ik ben een slechte slaper. Vrijwel iedere nacht heb ik moeite met in slaap komen. Ook slaap ik erg oppervlakkig en word ik daardoor veel wakker. Hopelijk heb je wat aan mijn reviews.
Reactie plaatsen