Review koudschuim topper

Hieronder lees je mijn ervaring met een koudschuim topper. Al jarenlang slaap ik op een koudschuim topper van vijf cm dik en speciaal voor deze blog heb ik een week op een koudschuim topper van tien cm dik geslapen. Beide waren overigens een koudschuim topper van 180x200 waar we met twee personen op liggen. Twee personen in totaal.

Beide toppers waar ik dus op gelegen heb beoordeel ik in één keer. Ik merkte namelijk vrijwel geen verschil tussen de toppers. Mijn vriendin trouwens ook niet. Dit kan komen omdat we op een boxspring liggen met een vrij dik, maar ook relatief hard matras.

Koudschuim topper review

Mijn ervaring met een koudschuim topper

Eigenlijk vind ik maar één onderdeel belangrijk bij een koudschuim topper. Namelijk of hij lekker ligt. En eigenlijk vind ik gewoon wel dat hij lekker ligt. Als ik hem een cijfer moet geven geef ik hem toch zeker wel een dikke zeven en een half.

Ligt een koudschuim topper lekker: 7.5

Ik slaap er namelijk al jaren op en het ligt echt dikke prima. Houd er wel rekening mee dat ik van relatief harde ondergrond houd tijdens het slapen.

Naast wat ik er zelf van vind heb ik ook mijn vriendin gevraagd wat ze er van vindt:

"Wat de topper fijn maakt is de goede ventilatie en het lichte gewicht. Hierdoor til je de topper makkelijk op bij het verschonen van je bed. Een nadeel vind ik dat de topper relatief dun is. Dit merk je vooral als een je een wat harder matras op je boxspring hebt liggen.’’

Over de schrijver
Mijn naam is Klaas en voor slaapmanieren.nl test ik verschillen producten om beter te kunnen slapen. Ik ben een slechte slaper. Vrijwel iedere nacht heb ik moeite met in slaap komen. Ook slaap ik erg oppervlakkig en word ik daardoor veel wakker. Hopelijk heb je wat aan mijn reviews.
Reactie plaatsen