OnePillow review (écht getest)
08 juli 2024 

OnePillow review (écht getest)

Ben je benieuwd naar het kussen van OnePillow? Wij hebben het uitgetest! In deze review lees je onze ervaring over het kussen. Alvast een kleine hint: dit kussen van OnePillow is één van de beste kussens die ik ooit heb getest!

We delen onze bevindingen op basis van vijf belangrijke punten: de eerste indruk, comfort, het gemak van onderhoud en wassen, de prijs kwaliteitsverhouding en onze persoonlijke ervaring.

Samenvatting OnePillow review

Hieronder lees je alvast een samenvatting over hoe wij het kussen hebben beoordeeld. Lees verder voor een uitgebreide review.

  • Eerste indruk: ★★★★★
  • Comfort: ★★★★★
  • Wasbaarheid en onderhoud: ★★★★☆
  • Prijs kwaliteitsverhouding: ★★★★★
  • Persoonlijke ervaring: ★★★★☆

OnePillow beste kussen2

OnePillow kussen 

Dit kussen van OnePillow hebben we in totaal 3 weken getest. Op dit moment slaap ik nog steeds met het kussen!

Specificaties van het OnePillow hoofdkussen

✔ Voor iedere slaaphouding (rug, zij & buikslaper)
✔ Volledig afstelbaar
✔ Warm & verkoelende kant
✔ Gratis hotel kussensloop van 100% katoen
✔ 60 dagen proefslapen & 1 jaar fabrieksgarantie
✔ Anti allergeen
✔ Duurzaam
✔ Voorkomt nekklachten
✔ Gevuld met hoogwaardig memory foam

Eerste indruk: ★★★★★

De eerste indruk van het kussen was top. Bij het uitpakken merk je gelijk dat het kussen van goede kwaliteit is. Hij wordt in opgerold plastic geleverd en het duurt ongeveer 4 uur voordat je het kussen kunt gebruiken. Het kussen wordt geleverd in een doos. In deze duurzame verpakking zit een afstelraam. Hierdoor kun je het kussen super makkelijk afstellen op stevigheid en hoogte.  

De bijgeleverde verkoelende hoes heeft zowel een koude als warme kant. De ene kant gebruik je in de winter, de andere kant in de zomer. Daarnaast wordt het kussen ook nog geleverd met een extra 100% kwalitatief katoen hotelhoes (anti allergie). Deze hoes zorgt voor extra hygiëne. 

Het kussen is gevuld met best wel veel traagschuim. Maar dit kun je eruit halen zodat je hem helemaal op maat kunt maken! Wij hadden echt een hele goede eerste indruk van dit kussen. Dit onderdeel krijgt dan ook zeker 5 sterren. 

OnePillow hoofdkussen optimale ondersteuning

Comfort: ★★★★★

Na het uitpakken waren we natuurlijk razend benieuwd naar het comfort van het kussen. Na een paar uur heeft het kussen zijn originele vorm terug. Omdat ik een rug, zij én buikslaper ben, vond ik het lastig om te bepalen hoeveel foam ik eruit moest halen. 

De eerste nacht heb ik er voor gekozen om er ongeveer 3 handjes uit te halen. Ik vond het OnePillow kussen lekker liggen, maar merkte dat ik hem nog wel flink te dik vond. Die nachten erna heb ik er daarom ongeveer 10 handen uitgehaald. Dit vond ik al een stuk beter. Hier heb ik ongeveer twee weken mee geslapen. Na deze twee weken was ik toch ook benieuwd wat het deed als ik er nog 6 handen uithaalde. En eigenlijk was het kussen nu perfect op maat. Het is dus een beetje uittesten wat voor jou het lekkerst ligt. Maar één ding is zeker: je kunt het kussen áltijd perfect maken naar jouw persoonlijke voorkeur. 

ideale slaaphouding bamboe

Wasbaarheid en onderhoud: ★★★★☆

Het onderdeel 'wasbaarheid en onderhoud' krijgt van ons 4 sterren. De kussenslopen kun je wassen en mogen in de droger. Er zitten duidelijke was instructies bij. Het enige nadeel is dat we de rits van het hotel kussenhoes na het wassen redelijk moeilijk dicht krijgen. We gokken ook dat deze niet super lang mee zal gaan. Jammer, want we vinden deze hoes wel heel fijn. 

Prijs kwaliteitsverhouding: ★★★★★

Persoonlijk vinden we het kussen super betaalbaar. Het is zeker niet het goedkoopste kussen. Maar gezien het kwaliteit van het kussen, is dit het zeker waard. 

Het unieke van dit kussen is dat je 60 dagen gratis mag proefslapen om te kijken of je het wat vindt. Dat laat wel zien wat voor vertrouwen ze hebben in het product. 

Persoonlijke ervaring: ★★★★☆

We zijn ontzettend tevreden over het OnePillow kussen! Zelf slaap ik nu al maanden met dit kussen en ik wil niet meer anders. Ik heb trouwens geen nekklachten, dus of het kussen daar tegen werkt weet ik niet. Gezien de reviews helpt het kussen wel echt tegen nek en rugpijn. Verder vinden we hem zeer gebruiksvriendelijk, heerlijk liggen en hij biedt de perfecte ondersteuning. 

Onepillow goede nachtrust

Persoonlijk bericht van de eigenaar van OnePillow

Super leuk dat Slaapmanieren.nl OnePillow heeft gereviewd! Ik voel me erg verbonden met hun verhaal. Door mijn ADHD ken ik al een leven lang slaapproblemen, en daarnaast had ik ook nog eens regelmatig nekklachten. Daarom zijn we met OnePillow begonnen aan het doel: het optimaliseren van onze nachtrust. Dat is gelukt met ons kussen dat afstelbaar is, goed ventileert, niet te warm is en goed ondersteunt. Ik heb echt nog wel eens een slechte nacht, maar aan mijn kussen ligt het zeker niet, en nekklachten zijn al helemaal verleden tijd. 

OnePillow is een ontzettend eerlijk merk. Geen vage claims zoals 'vegan dons' of 'anti-aging'. Alleen de essentie: goede ventilatie, koel, afstelbaar, stevige ondersteuning en makkelijk te wassen. Precies wat een goed kussen moet zijn! Op Bol zijn we inmiddels het best beoordeelde kussenmerk, en we zijn zo overtuigd van ons product dat je zelfs 60 dagen mag proefslapen. 

We hopen in de toekomst nog veel meer mensen blij te maken met een verbeterde nachtrust en wensen Slaapmanieren.nl veel succes toe om dit op hun manier ook te doen.

Misschien vind je dit ook interessant

Naast deze OnePillow review, hebben we nog meer handige product reviews online staan. 

Over de schrijver
Hi. Ik ben Odile! Zelf hecht ik veel waarde aan een goede nachtrust. Daarom deel ik bij Slaapmanieren graag mijn reviews en handige tips om jou te helpen beter te kunnen slapen!
Reactie plaatsen