Beste anti snurkbeugels 2024 (top 6)
22 januari 2024 

Beste anti snurkbeugels 2024 (top 6)

Snurk jij of snurkt je partner erg tijdens het slapen en hebben jullie daar beiden (of één van jullie   ) last van? Dan kan een anti-snurkbeugel mogelijk uitkomst bieden. Deze beugel zorgt namelijk voor een betere nachtrust. Een anti snurkbeugel kopen kan nog een best moeilijke keuze zijn. Daarom hebben wij deze top 6 beste snurkbeugels van 2024 gemaakt. Ons doel bij het schrijven van deze blog is om jou te helpen de beste snurkbeugel voor jouw behoeften te vinden.

Samenvatting beste anti snurkbeugel 2024 (top 6)

In onze top Beste anti snurkbeugel top vijf zijn we opzoek gegaan naar de beste snurkbeugel. We hebben in deze zoektocht veel verschillende anti snurkbeugels getest. Bij het beoordelen van de anti snurkbeugel hebben we op diverse aspecten gelet: zorgt de snurkbeugel voor: een vrije keelholte? Is het gemaakt van zachte weefsel? Lost een zijwaartse kaakbeweging op? Sluit de snurkbeugel op je kaken, ondertanden en mond goed aan? Hieronder vind je een samenvatting!

Beste snurkbeugel van 2023


1. Somnipax Guard

Deze anti snurk beugel van Somnishop is door iemand van ons team (die natuurlijk snurkt) zelf uitgetest. En om te beginnen: we raden deze anti snurk beugel zeker aan!

De snurkbeugel kun je zelf op maat maken zodat hij perfect naar jouw gebit vormt. En maak je geen zorgen dat dit te moeilijk of een gedoe is. Er staat namelijk een super handig uitleg filmpje hierover op de website. Hij is verkrijgbaar in twee verschillende maten en wordt geleverd met een handig bewaardoosje.

beste snurkbeugel somnishop

In totaal heeft onze testpersoon de snurkbeugel 4 weken iedere nacht gedragen. Eigenlijk hebben we hem zelfs door twee personen laten testen. Eerlijk gezegd was het bij de eerste persoon totaal geen succes. Maar dit lag zeker niet aan de beugel zelf. Deze persoon kon er gewoon niet door slapen. Het is ook niet gelukt om hem over te halen om de beugel wat langer te proberen, zodat hij eraan kon wennen. Dit kan natuurlijk gebeuren. Sommige mensen zijn er gelijk aan gewend, andere doen hier weer wat langer over.

Gelukkig kun je de beugel omvormen en wilde de partner van onze eerste testpersoon dit wel doen. Deze persoon heeft hem toen een maand getest en zij is er super enthousiast over! Ze snurkt niet meer, wordt fitter wakker en vindt hem comfortabel. Hoe geweldig is dat?

Slaap je makkelijk en kun je snel aan nieuwe dingen wennen? Dan kun je er echt vanuit gaan dat deze snurkbeugel voor jou werkt. Zeker gezien ons tweede testpersoon en andere super positieve reviews over deze anti snurk beugel. Is dit niet het geval? Dan is het toch de moeite waard om hem uit te proberen.. Wellicht verstandig om hem 'inclusief testrecht' aan te schaffen.

Al met al, wij raden deze snurkbeugel van Somnishop zeker aan!

beste anti snurk beugel

2. Dr. Breathe Well snurkbeugel

De volgende in deze lijst is de Dr. Breathe Well Snurkbeugel | Compleet 4 in 1 Snurkbeugel Pakket. Zeg vaarwel tegen snurkproblemen en verstoorde nachten. Dit anti snurk pakket is precies zo samen gesteld dat het nurken ophoud. Daarom biedt het ook erg veel voordelen, zowel voor de snurker als voor de partner.

Met de Dr. Breathe Well Snurkbeugel verminder de snurkgeluiden of verdwijnen ze zelfs. Zo hebben jij geen last meer van je snurkende partner. Maar dat is niet alles! Deze beugel helpt ook de kwaliteit van je slaap te verbeteren, zodat je elke ochtend fris en energiek ontwaakt.

Bovendien kan deze snurkbeugel bijdragen aan het verminderen van slaapapneu. Dat is een aandoening die de ademhaling tijdens de slaap belemmert. Door de ademhaling te verbeteren, helpt deze beugel ook om een diepere en meer herstellende slaap te bevorderen.

De Dr. Breathe Well Snurkbeugel houdt jouw luchtwegen open tijdens het slapen. Daardoor worden vermoeidheid en slaperigheid overdag verminderd. Snurken kan zelfs die vervelende ochtendhoofdpijn veroorzaken. Door snurken te verminderen heb je daar minder last van

Deze snurkbeugel is gemaakt van hoogwaardige siliconen en is te verstellen naar jouw mond vorm. Dat maakt hem comfortabel en gemakkelijk te dragen. Het 4 in 1 pakket bevat niet alleen de anti snurkbeugel, maar ook 30 neuspleisters, 4 zachte neusspreiders en 4 stevige neusspreiders om een optimale ademhaling te bevorderen tijdens het slapen.

De Dr. Breathe Well Snurkbeugel volledig 4 in 1 Snurkbeugel Pakket is er om van een diepere, rustgevende slaap te genieten. Zonder irritaties of conflicten tussen jou en jouw partner. Verbeter je algehele slaapkwaliteit en welzijn met deze betrouwbare en effectieve oplossing tegen snurken.

Voordelen

✔ 39 Delig snurkpakket beste oplossing tegen snurken.

Eigenschappen

 • 4 In 1 anti snurk pakket
 • Geleverd met meerdere hulpmiddelen om van snurken af te komen
 • 1x Anti snurkbeugel
 • 30x Neuspleisters
 • 4x Zachte neus spreiders
 • 4x Stevige neus spreiders
 • Verstelbare anti snurk beugel
 • Gemaakt van de beste kwaliteit siliconen anti snurk beugel pakket

3. Nince Anti Snurkbeugel

Stel je voor dat je wakker wordt zonder die typische droge keel, een geïrriteerde partner, of het vermoeide gevoel van een onrustige slaap. Dat is wat de Nince Anti Snurkbeugel voor jou kan doen. Deze anti snurkbeugel, is gemaakt uit hoogwaardige siliconen materialen. De beugel ondersteunt de onderkaak en voorkomt zijwaartse kaakbewegingen.

Zijwaartse kaakbewegingen blokkeren de keel waardoor je moeilijker kan ademen. Deze beugel voorkomt dat. Het resultaat? Je snurkt minder en slaapt beter. Vergeleken met de meeste anti snurkbeugels is deze speciaal ontworpen om de algemene ademhalingsfunctie tijdens het slapen te verbeteren. Ook om de kans op slaapstoornissen zoals slaapapneu te verminderen.

Deze beste snurkbeugel helpt niet alleen bij het verminderen van ochtendhoofdpijn, dat wordt veroorzaakt door snurken. Ook draagt het bij aan een verlaagde bloeddruk en een betere algehele gezondheid en welzijn door een verbeterde slaapkwaliteit. En mocht je niet tevreden zijn, dan biedt Nince een 30-dagen-niet-goed-geld-terug garantie. Kortom, ook weer een aanrader als je op zoek bent naar de beste anti snurkbeugel van dit moment!

Eigenschappen

 • Snurkbeugel gemaakt van siliconen materiaal
 • Wordt geleverd met opbergdoosje
 • Bekende anti snurkbeugel
 • 30 Dagen niet goed geld terug garantie
 • Geschikt voor zowel zware als lichte snurkers
 • Beste snurkbeugel tandarts

beste snurkbeugel tandarts

4. Breathec Anti Snurkbeugel

Ook de Breathec Anti Snurkbeugel verdient zeker een plek in deze 'Beste snurkbeugel top 6'. De verstelbare snurkbeugel zorgt ervoor dat zowel jij als je partner weer kunnen genieten van een goede nachtrust. Verder zijn de voordelen van de Breathec Anti Snurkbeugel talrijk. 

Door het dragen van de Breathec Anti Snurkbeugel kun je vermoeidheid en slaperigheid overdag verminderen, terwijl het ook bijdraagt aan een betere algehele slaapkwaliteit. Het helpt zelfs om ochtendhoofdpijn, die vaak veroorzaakt wordt door snurken, te verminderen. Daarnaast vermindert deze beugel ook de kans op hart- en vaatziekten die verband houden met slaapstoornissen.

De beugel vermindert of elimineert snurkgeluiden, waardoor jij en je partner een betere nachtrust hebben. Daarnaast kan het gebruik van deze beugel de kans op slaapapneu verminderen en de ademhaling tijdens de slaap verbeteren. Dit draagt bij aan een diepere en meer herstellende slaap. terwijl het ook helpt om de luchtwegen open te houden tijdens het slapen.

De Breathec Anti Snurkbeugel is niet alleen gunstig voor degene die snurkt, maar ook voor de partner. Het vermindert irritatie en conflicten tussen partners als gevolg van snurken. Ook zorgt het voor een meer ontspannen en verfrissend gevoel bij het ontwaken. Bovendien kan het de kans op slaapstoornissen zoals slapeloosheid verminderen. Door gebruik van de snurkbeugel is je luchtweg en keel niet meer geblokkeerd.

Deze snurkbeugel kan je zo verstellen dat die perfect om je gebit heen vormt. Het biedt bescherming voor je gebit en wordt geleverd met een handig opbergdoosje. Gemaakt van anti-allergie materialen, garandeert de Breathec Anti Snurkbeugel niet alleen comfort, maar ook veiligheid. En als extra voordeel heb je ook nog een geld terug garantie van 30 dagen.

Voordelen

✔ Snurkbeugel die daadwerkelijk helpt met het oplossen van snurk problemen
✔ Deze snurkbeugel op maat maken en vormt daarom heel gemakkelijk om je tanden en gebit heen.

Eigenschappen

 • Snurkbeugel kan je verstellen
 • Geen slapeloze nachten meer doordat beugel snurken verhelpt
 • Perfect voor zowel mannen als vrouwen
 • Snurk bitje vormt perfect om je gebit heen
 • Gebit bescherming
 • Wordt geleverd met handig opbergdoosje
 • Gemaakt van anti allergie materialen
 • Geld terug garantie van 30 dagenbeste snurkbeugel, geen zijwaartse kaakbeweging

5. Napson anti snurkbeugel 3 in 1 | 2x anti snurkbeugel

Een beugel dat ook zeker thuis hoort in deze lijst met beste anti snurkbeugels is de Napson Anti Snurk Set 3 in 1. Dit is een anti snurk set die een volledige slaapoplossing voor jou en jouw partner biedt. Hij biedt de volledige slaapoplossing, doordat hij precies zo ontworpen is om al je snurkproblemen te verhelpen. Zo slapen jij en je partner (als je die hebt) een stuk beter.

Een uitstekend kenmerk van deze set is de anti snurkbeugel. De beugel past gemakkelijk rond je gebit. Het beschermt niet alleen jouw onderkaak en tanden, maar helpt ook je keel open te houden tijdens het slapen.

De set bevat 2x anti snurkbeugels, 8x neusspreiders, 1 Neusclip en 1 Neus Magneetclip. Deze zijn allemaal gemaakt van 100% veilige materialen en hebben tot doel de ademhalingsfunctie tijdens de slaap te verbeteren. Bovendien kunnen ze helpen bij het verminderen van nachtelijke ademhalingsproblemen en het voorkomen van mogelijke gezondheidsproblemen. Gezondheidsproblemen zoals slaapapneu ontwikkelen zich door een slechte slaap.

Inclusief een gratis slaaptips ebook, deze Napson Anti Snurk Set 3 in 1 is niet alleen effectief maar ook informatief. Je kunt het 30 dagen uitproberen om te zien hoe het je helpt bij het bereiken van een diepere en meer herstellende slaap. Kortom, wil je een einde maken aan het snurken en genieten van een goede nachtrust? Dan zou een snurkbeugel jou weleens kunnen helpen! 

Voordelen

✔ Geleverd met de 2 beste snurkbeugels
✔ Snurkbeugel op maat gemaakt worden, zodat hij altijd perfect zit

Eigenschappen

 • Vormt heel gemakkelijk om je gebit en tanden heen
 • Bekende anti snurkbeugel
 • Napson anti snurk set 3 in 1
 • 2x Anti snurkbeugel
 • 8x Neusspreiders
 • 1x Neusclip
 • 2x Opbergdoos
 • 100% Veilige materialen
 • Gratis slaaptips ebook
 • Beschermt je onderkaak en tanden
 • 30 Dagen uit proberen, niet goed geld terugbeste tandarts beugels

6. Twenty4seven® Anti Snurkbeugel | Beste Prijs Kwaliteit

De laatste snurkbeugel uit mijn Beste snurkbeugel top 6 is de Twenty4seven® Anti Snurkbeugel. Het helpt niet alleen om de kwaliteit van jouw slaap te verbeteren, maar ook die van je partner door het verminderen van de nachtelijke verstoringen, snurken. Dankzij het gebruik van hoogwaardige medische siliconen en een verstelbaar ontwerp. Vormt dit anti snurk bitje zich perfect voor jouw mond en kaken voor optimaal comfort en effectiviteit.

Deze beugel kan eveneens de kans op slaapapneu verminderen. Ook draagt hij bij aan het openhouden van de luchtwegen tijdens het slapen. Dit resulteert in minder vermoeidheid overdag en een betere concentratie. Het kan zelfs ochtendhoofdpijn, wat vaak veroorzaakt door snurken, helpen verminderen.

Met dit anti-snurk hulpmiddel van Twenty4seven® kan jij genieten van een meer ontspannen, verfrissend gevoel bij het opstaan. Het draagt bij aan een verbeterde algehele gezondheid en welzijn. Dat komt doordat je een betere slaapkwaliteit hebt. Dit kan mogelijke gezondheidsproblemen voorkomen die verband houden met slechte slaap.

Voordelen

✔ Beste prijs kwaliteit snurkbeugel
✔ Verstelbare snurkbeugel, waardoor je het snurk bitje op de juiste maat maken kan voor jou.

Eigenschappen

 • Anti snurk bitje
 • Verstelbare snurkbeugel
 • Beugel helpt verhelpen van snurken
 • Maak je partner niet meer met snurken wakker
 • Komt met opberg bakje
 • Gemaakt van hoogwaardige medische siliconen
 • Perfecte pasvorm doordat bitje om je mond vormt.

beste snurkbeugel

Wat is een Anti Snurkbeugel?

Een anti-snurkbeugel, ook wel een 'snurkbeugel' of 'anti snurk bitje' genoemd. Is een bitje dat in de mond wordt gedragen om het snurken te voorkomen. Het werkt doordat de onderkaak lichtjes naar voren geduwd wordt en de tong een beetje verplaatst. Daardoor worden de luchtwegen geopend en heb je een vrije luchtstroom tijdens het salpen

snurkbeugels voor snurkende partner

Hoe Werkt een Anti Snurkbeugel?

Een anti-snurkbeugel werkt door het zachte weefsel in de achterkant van de keel te stabiliseren. Dat maakt de luchtweg vrij en snurken wordt daardoor voorkomen. Dit is vooral nuttig voor mensen die snurken als gevolg van het zakken van hun tong in de keelholte tijdens de slaap. Dat wordt ook wel tongsnurken genoemd. Het is ook nuttig voor mensen die snurken als gevolg van een vernauwing van de luchtwegen. Bij een aandoening zoals slaapapneu.

slaap, luchtwegen blokkeert


Waar moet je op letten bij het kopen van een snurkbeugel?

Bij het kiezen van een snurkbeugel zijn er verschillende factoren waarmee je rekening moet houden. Hier zijn de belangrijkste:

Maatwerk: Een goed anti-snurkbeugel is een snurkbeugel op maat dat perfect in jouw mond past en daardoor het juiste mondstuk voor jouw is.. Dit betekent dat het bitje moet kunnen worden aangepast aan de unieke vorm van jouw kaak, tanden en mond.

Materiaalkwaliteit: Ook de kwaliteit van het materiaal is van belang. Een goede snurkbeugel moet gemaakt zijn van duurzaam, medisch goedgekeurd materiaal dat bestand is tegen de druk van het kauwen en bijten dat je tijdens je slaap doet.

Comfort: Het comfort is een ander belangrijk aspect om te overwegen. De beugel moet comfortabel in je mond passen en mag geen ongemak of pijn veroorzaken tijdens het slapen.

Aanpasbaarheid: Bij een goede snurkbeugel is er ook aanpassing mogelijk. Dit betekent dat het mogelijk moet zijn om de positie van de beugel aan te passen . Dit zorgt voor de meest comfortabele en effectieve pasvorm.

Reinigingsgemak:Ten slotte moet de beugel gemakkelijk te reinigen zijn. Dit is essentieel om de hygiëne te behouden en de levensduur van de beugel te verlengen.

Beugels tandarts helpen aanpassing snurken

Veel gestelde vragen over snurkbeugels

Er zijn nogal wat vagen en onduidelijkheden rondom anti snurkbeugels. Deze hadden wij ook voordat we ons er in gingen verdiepen. Daarom hebben we hieronder een aantal veel gestelde vragen gezet. Plus onze antwoorden, wel zo makkelijk 

Helpen anti snurkbeugels tegen Snurken?

Ja, snurkbeugels zijn zeer effectief zijn bij het verminderen of zelfs elimineren van snurken. Ze werken door de kaken en/of tong naar voren te duwen. Daardoor worden de luchtwegen geopend en kan de lucht vrij stromen.

Helpen anti snurkbeugels tegen slaapapneu?

Hoewel anti-snurkbeugels effectief kunnen zijn bij het verminderen van snurken, zijn ze niet ontworpen om slaapapneu te behandelen. Als je vermoedt dat u slaapapneu heeft, moet u medische hulp zoeken. Het helpt wel tegen slaapapneu, maar lost het niet helemaal op.

Hoe reinig ik een anti snurkbeugel?

De meeste snurkbeugels kunnen eenvoudig worden gereinigd met warm water en een zachte zeep. Het is belangrijk om je beugel regelmatig schoon te maken om de hygiëne te behouden. Ook is het regelmatig schoon maken van je snurkbeugel goed voor de levensduur van het bitje.

tandarts snurkbeugels

Misschien vind je dit ook interessant

Over de schrijver
Reactie plaatsen