Beste matraswig 2024 | Top 4 Beste Beoordelingen en Reviews
02 januari 2024 

Beste matraswig 2024 | Top 4 Beste Beoordelingen en Reviews

Je kent het wel, je wilt gaan slapen maar het lukt niet. Je gaat rollen in je bed en dan voel je de vervelende naad waar je ene matras eindigt en de andere weer begint. Of nog vervelender, je beland tussen de twee matrassen in. Dan zou een matraswig jou erg goed kunnen helpen, zodat je hier geen last meer van hebt.

Een matraswig is een hulpstuk waarmee van 2 matrassen 1 matras wordt gemaakt. Met de meeste matraswiggen worden de problemen die je hebt met 2 matrassen opgelost, maar als je 1 matraswig uit onze top 4 kiest al helemaal. Dit zijn de beste matraswiggen beschikbaar en lossen niet alleen je problemen op, maar verbeteren je slaapkwaliteit ook nog eens.

Er zijn veel dingen waaraan je moet denken bij het kopen van een matraswig, zoals je persoonlijke voorkeuren bijvoorbeeld. Er is tegenwoordig een erg breed scala aan matraswiggen die beschikbaar zijn. Van standaard matraswiggen tot luxe matraswiggen. In deze top 4 beste matraswiggen van 2024 helpen we jou met de beste keuze maken.

Top 5 beste matraswiggen die jouw twee matrassen één maken

 1. Goodlux bedbinder deluxe
 2. Comfycentre Matraswig met Band Extra Brede Liefdesbrug 
 3. W&Z Matrawig met bedbinder band 
 4. Luxe Matraswig van Hoogwaardige Materialen 

Matraswig geschikt voor heerlijke nachtrust

1. Goodlux matraswig en bedbinder deluxe

Ontmoet de Goodlux matraswig en bedbinder deluxe. Het is de perfecte oplossing voor een ononderbroken en comfortabele nachtrust. Met zijn unieke mogelijkheid om van twee matrassen één geheel te maken. Biedt deze bedbinder deluxe een grote verbetering van jouw slaaphouding. Dat doet hij door de matrassen samen te voegen en heb je geen last meer van schuivende matrassen. Ook heb je geen last meer van naden tussen de matrassen. Deze bedbinder zorgt voor een naadloze overgang waardoor je nooit meer tussen jouw matrassen in zakt.

Gemakkelijk en snel te installeren is deze Goodlux matrasbinder. Zo zorgt hij ervoor dat je je kunt concentreren op wat echt belangrijk is en dat is een goede nachtrust. De bedbinder deluxe is gemaakt van ademend materiaal. Dat is erg fijn, want dan komen geurtjes moeilijker in je bed en verdwijnen ze eerder. Zo blijft je bed een stuk frisser. Of je nu een zijslaper of buikslaper bent, deze verstelbare band is geschikt voor alle soorten slaapposities en matrassen.

Met een gemiddelde beoordeling van 4,5 en meer dan 35 positieve reviews. Heeft de Goodlux bedbinder bewezen dat het de beste binder is. Ook is het de beste keuze voor diegene die op zoek is naar een duurzame oplossing voor hun slaapbehoeften. Het is niet alleen anti-allergisch maar ook gemaakt van hoogwaardig polyester materiaal dat lang meegaat. Bovendien biedt de Goodlux bedbinder deluxe ook gemoedsrust met zijn 2-jarige garantie.

Ervaar zelf de voordelen van een ononderbroken, comfortabele en goede nachtrust met de Goodlux matraswig en bedbinder deluxe. Het is niet alleen een product, maar een investering in jouw welzijn en gezondheid.

Voordelen

✔ Beste prijs kwaliteit matraswig
✔ Matraswig met bed binder deluxe
✔ Matras wig gemaakt van hoge kwaliteit polyester

Eigenschappen

 • 2 Jaar garantie
 • Beste bedbinder en matrasbinder beschikbaar
 • Meer dan 35 positieve reviews
 • 260 cm x 50 cm
 • Geschikt voor alle matrassen
 • Verstelbare band
 • Anti allergisch

Bedbinder zonder vervelende kieren

2. Comfycentre Matraswig Met Band Extra Brede Liefdesbrug

Ben je klaar met schuivende matrassen? Wanneer je de Comfycentre Matraswig Met Band en Extra Brede Liefdesbrug gebruikt heb je daar geen last meer van. Deze revolutionaire matraswig is ontworpen om van jouw aparte matrassen een naadloos geheel te maken. Zo kan jij genieten van een ononderbroken slaapoppervlak en een verbeterde slaaphouding.

Deze matraswig van Comfycentre is meer dan zomaar een matraswig. Het is een belofte van rustgevende slaap. De matraswig maakt je matras vrij van de hinderlijke naden en kloven tussen de matrassen. Je hoeft je nooit meer zorgen te maken over het zakken tussen je matrassen in. Dankzij de extra brede liefdesbrug die deze matraswig heeft. Deze bijzondere eigenschap maakt het de perfecte oplossing voor middenslapers slapers die graag een ongestoorde nachtrust willen.

Met zijn afmetingen van 200 cm x 30 cm past de Comfycentre matraswig moeiteloos tussen je twee matrassen in. De installatie van de matraswig is eenvoudig en snel. Het hoogwaardige traagschuim biedt een heerlijk zacht en comfortabel gevoel. Door de goede duurzaamheid ben je ervan garandeert dat de matraswig zeer lang meegaat. Ook komt de matraswig met een proefperiode van 30 dagen. Zo kun je de matraswig zonder risico uitproberen. Er zit op de matraswig ook nog eens een 5 jaar lang garantie.

Met alle eigenschappen en voordelen die deze matraswig te bieden heeft, is dit de beste matraswig die nu beschikbaar is. Het is tijd om afscheid te nemen van slapeloze nachten en te ontwaken naar een tijdperk van heerlijk slaapcomfort. Kies voor de Comfycentre Matraswig. Het is de sleutel tot een betere nachtrust voor mensen met twee matrassen.

Voordelen

✔ Deze matraswig is nooit een miskoop. Dat komt door de 30 dagen proefslapen. Je kunt met voor 30 nachten testen als je wilt en mocht hij niet bevallen kan je hem alsnog terug sturen.
✔ Geen last meer van allergien, want deze matraswig met band is anti allergisch.
✔ Goede nachtrust door de uitsekende kwaliteit waarvan de matraswig.

Eigenschappen

 • Extra brede liefdesbrug
 • Matraswig met band voor om de 2 matrassen
 • 200 Cm x 30 cm
 • Matraswig met stevige banden
 • Hoogwaardig traagschuim materiaal
 • Beste matraswig die nu beschikbaar is
 • Van de beste kwaliteit
 • 5 Jaar garantie
 • 30 Dagen proefslapen
 • Anti allergisch 

elegance matraswig, ongestoorde slaap

3. W&Z Matrawig met bedbinder band

Verbeter je slaap ervaring met de W&Z Matraswig met bedbinder band. Deze matraswig is een innovatieve oplossing om van twee matrassen één geheel te maken. Deze matraswig is ontworpen om je slaaphouding te verbeteren en naden tussen matrassen te elimineren. Dit geeft jou een rustigere en comfortabelere nachtrust.

De W&Z Matraswig met bedbinder band is snel en eenvoudig te installeren. Hierdoor kan je zonder gedoe genieten van een verbeterde slaapervaring. Bovendien zorgt deze matraswig ervoor dat je nooit meer in de kloof tussen je matrassen valt. Kortom, het is de perfecte oplossing voor middenslapers.

Gemaakt van hoogwaardig traagschuim materiaal, biedt deze matraswig een heerlijk zacht en comfortabel oppervlak om op te slapen. De memory foam past zich aan de vorm van je lichaam aan. Ook onthoud het memory foam hoe je het liefste slaapt, waardoor je altijd heerlijkt licht. Het verlicht ook nog eens drukpunten en bevordert een correcte houding tijdens het slapen. Bovendien is het anti allergische materiaal ideaal voor mensen die gevoelig zijn voor allergenen.

Met veel positieve beoordelingen van tevreden klanten, is de W&Z Matraswig met bedbinder band een betrouwbaar product dat lang meegaat. Om je gemoedsrust nog verder te vergroten, wordt dit product geleverd met een 1-jarige garantie.

Neem afscheid van de frustratie van twee matrassen en stap over naar het gemak en comfort van de W&Z Matraswig. Aarzel niet, koop vandaag nog jouw matraswig en geniet van een ononderbroken, rustige nachtrust.

Voordelen

✔ Verbetering slaaphouding
✔ Geen kloof meer tussen de twee matrassen in

✔ Gaat zeer lang mee
✔ Matraswig met band, stevige verstelbare band zodat je matrassen netjes strak tegen elkaar aanliggen

Eigenschappen

 • Matraswig met band
 • 200 Cm x 30 cm x 8 cm
 • Hoge kwaliteit traagschuim
 • Matraswig bestaat uit memory foam
 • Anti allergisch
 • 1 Jaar garantie
 • Veel positieve beoordelingen

matraswig met bijgeleverde band

4. Luxe Matraswig van Hoogwaardige Materialen

Ervaar ongeëvenaard comfort met dit Luxe Matraswig die van Hoogwaardige Materialen gemaakt is. Deze zorgvuldig ontworpen matraswig maakt van twee matrassen één geheel. Zo kan je genieten van een betere nachtrust en een verbeterde slaaphouding. Geen kloof meer tussen jouw matrassen, geen last meer van naden. Deze matras wig is van de beste kwaliteit, door de goede materialen waarvan het gemaakt is.

Makkelijk en snel te installeren, deze matraswig is de perfecte oplossing voor middenslapers slapers. Zak nooit meer tussen je matrassen in, dankzij de zorgvuldige vulling met polyether materiaal. Het resultaat is een ongekend zachte en comfortabele slaapervaring die je nachtrust naar een hoger niveau tilt.

Gemaakt van hoogwaardig katoenen materiaal. Is deze bedbinder deluxe is niet alleen duurzaam maar ook verrassend comfortabel. Het heeft al meer dan 45 positieve beoordelingen ontvangen. Zo bewijst de matraswig zichzelf als een betrouwbare keuze voor iedereen die op zoek is naar meer slaapcomfort.

Ervaar het verschil dat een topkwaliteit matraswig kan maken. Kies voor dit Luxe Matraswig dat van Hoogwaardige Materialen gemaakt is. Deze matraswig is jouw sleutel tot een betere nachtrust en gezondere slaaphouding. Koop hem nu en ervaar zijn luxe comfort.

Voordelen

✔ Geen harde of onconfortabele matraswig meer, want deze matraswig is heerlijk zacht.
✔ Nooit meer last van naden tijdens het slapen. Deze matraswig verweiderd de naden zo goed dat je vergeet dat ze er ooit waren.

Eigenschappen

 • 2 Jaar garantie
 • Gemaakt van katoenen materiaal
 • Matraswig is gevuld met polyether materiaal
 • Kan maximaal 120 KG op
 • Anti allergisch
 • Perfecte oplossing voor naden

zacht materiaal, heerlijke nachtrust

Wat zijn de voordelen van een matraswig?

Het gebruik van een matraswig biedt veel verschillende voordelen. Deze voordelen helpen bij het verbeteren van je slaap ervaring. Je slaap ervaring wordt verbeterd, omdat de matraswig voor meer comfort in je bed zorgt.

Een matraswig lost alle problemen op die mensen ervaren als ze twee aparte matrassen hebben. Dan moet je denken aan problemen zoals: Een kloof tussen je bed waar je in belandt. Een vervelende naad in je rug van het matras. Een slechte slaaphouding door hoogteverschil van matrassen.

Voordelen

✔ Maakt van twee matrassen 1 geheel matras
✔ Verbetering slaaphouding
✔ Geen kloof meer tussen de twee matrassen in
✔ Geen last meer van naden van de matrassen
✔ Makkelijk en snel te installeren
✔ Betere nachtrust
✔ Heerlijk zacht en comfortabel
✔ Zak nooit meer tussen je matrassen in
✔ Perfecte oplossing voor middenslapers
✔ Gaat zeer lang mee

innovatieve product, duurzaam traagschuim

Wat is een matraswig?

Matraswiggen zijn slimme en eenvoudige hulpmiddelen. Deze hulpmiddelen zijn ontworpen om je matras te veranderen en aan te passen, zonder dat je een volledig nieuw bed hoeft te kopen. Een matraswig maakt jouw twee matrassen 1 matras. Ze zien eruit als schuine kussens die tussen je matras worden geplaatst. Een matraswig is de beste optie om tussen de matrassen te leggen, mocht je last hebben van de naad tussen je matrassen in. Denk aan ze als het geheime wapen voor een betere nachtrust!

lits jumeaux matraswig

Waarom een matraswig gebruiken?

Als het gaat om een goede nachtrust, zijn er talloze dingen die een belangrijke rol spelen. Dingen zoals: comfortabele matrassen, zachte dekens, knusse kussens en nog veel meer. Maar laten we niet vergeten dat matraswiggen een van de kleine geheimen zijn die je slaapervaring aanzienlijk kunnen verbeteren. Dus, waarom zouden mensen een matraswig willen gebruiken?

Stel je hebt een bed met twee matrassen en je slaapt het liefst in het midden van je bed. Dan merk je al gauw dat er een gat/naad komt tussen de losse matrassen in. Het kan ook gebeuren dat je twee schuivende matrassen krijgt en dat je daar tussenin komt te liggen.

Een matraswig zorgt ervoor dat de twee matrassen een matras worden. Het verbindt de matrassen samen, als een soort liefdesbrug voor de twee losse matrassen. Door het gebruik van een matraswig merk je de kloof en naden niet meer die tussen de 2 matrassen in zitten.

Geen onrustige nachten

Waar moet je op letten bij het kopen van een matraswig?

Heb je een bed met twee losse matrassen en heb je last van een kloof of de naden tussen je twee aparte matrassen in? Dan moet je een matraswig hebben. Je wilt natuurlijk wel de beste matraswig kopen om zo goed mogelijk te slapen. Dan moet je goed op de volgende punten letten:

Niet alle bedden zijn hetzelfde formaat. Daarom is het erg belangrijk dat je de afmetingen van je bed opmeet voordat je een matraswig uitzoekt. Je wilt er zeker van zijn dat je een geschikte matraswig voor je bed hebt. Wanneer je een geschikte matraswig hebt, past de wig goed en wordt de kloof tussen de matrassen volledig opgevuld.

Kijk naar het materiaal waarvan de matraswig is gemaakt. Zachte, ondersteunende schuimmaterialen zijn vaak de beste keuze voor comfort. Niemand wil tenslotte op iets hards slapen!

De hoogte en de helling van de matraswig zijn belangrijk voor het aanpassen van je slaaphouding. Sommige matraswiggen zijn ontworpen om je bovenlichaam lichtjes omhoog te houden. Andere matraswiggen zijn meer ontworpen om steile hellingen bieden. Bedenk welk niveau van helling het beste is voor jouw specifieke behoeften.

Het laatste wat je wilt is dat de matraswig verschuift terwijl je slaapt. Zoek naar een model met een antislip ontwerp om te voorkomen dat het wegglijdt tijdens de nacht.

Controleer of de matraswig makkelijk onderhouden en schoon te maken is. Afneembare, wasbare hoesjes kunnen het leven een stuk eenvoudiger maken.

Vergelijk prijzen en kijk of de fabrikant een garantie aanbiedt. Hoewel je misschien wat meer wilt uitgeven voor een kwaliteitswig, is het altijd geruststellend om te weten dat je goed gedekt bent als er iets misgaat.

Wanneer je op al deze punten let bij het kopen weet je zeker dat je de beste matraswig koopt. Zo slaap je elke avond heerlijk met de perfecte matraswig voor jou!

band bedbinder liefdesbrug tussenstuk

Welke soorten matraswiggen zijn er?

Als je ooit hebt geslapen op twee losse matrassen, weet je dat er een vervelende kloof tussen de twee matrassen ontstaat. Deze kloof voelt vaak als een hinderlijke bult aan die in de weg ligt. Gelukkig hoef je je geen zorgen te maken, want er zijn verschillende soorten matraswiggen beschikbaar. Elke soort is speciaal ontworpen om een specifiek probleem van twee losse matrassen aan te pakken. Hier zijn de meest populaire opties:

Schuim matraswiggen: Deze matraswiggen zijn gemaakt van zacht ondersteunend schuim. Dit schuim is perfect om de kloof tussen je matrassen in op te vullen. Ze zijn vaak verkrijgbaar in verschillende hoogtes en hellingen. Dit is erg fijn, want zo kun je er precies 1 kiezen die het beste bij jouw behoeften passen.

Opblaasbare Matraswiggen: Opblaasbare matraswiggen bieden veelzijdigheid en aanpasbaarheid. Je kunt de lucht erin regelen om de gewenste hoogte en stevigheid te bereiken. Ze zijn ook handig voor reizen!

Schuine kussens: Sommige mensen geven de voorkeur aan schuine kussens in plaats van specifieke matraswiggen. Deze kussens kunnen onder je lakens worden geplaatst om de kloof te verminderen en je bovenlichaam omhoog te houden.

T stuk matraswiggen: Deze wiggen hebben een T-vormige uitsparing die perfect past bij de kloof die tussen de twee matrassen ontstaat. Het t stuk past perfect tussen de matrassen en vult de gleuf op. Een T stuk is vaak stevig en blijft goed op hun plaats.

Matrasriemen of matrasbruggen: Als je wilt voorkomen dat je matrassen uit elkaar schuiven, kun je overwegen om matrasriemen of bruggen te gebruiken. Deze houden de matrassen stevig bij elkaar.

Matraswig met meegeleverde band

Hoe werkt een matraswig?

Heb je ooit geslapen op twee losse matrassen? Dan ken je het verhaal van die irritante kloof tussen de matrassen maar al te goed. Maar maak je geen zorgen, want matraswiggen zijn hier om je te redden, en hier is hoe ze hun magie laten gebeuren:

Kloof opvulling: De basisfunctie van een matraswig is om de ruimte tussen je matrassen in op te vullen. Ze glijden gemakkelijk tussen de matrassen in en creëren een naadloze overgang. Zo kom je 's nachts niet in die vervelende kloof terecht.

Schuine helling: Matraswiggen zijn ontworpen met een zachte schuine helling. Deze helling zorgt ervoor dat je bovenlichaam lichtjes omhoog wordt gehouden. Dat verbetert je slaaphouding en vermindert pijntjes zoals rugpijn of nekpijn.

Comfortabele nachtrust: Dankzij matraswiggen kun je genieten van een ongestoorde nachtrust, zonder je zorgen te maken over die kloof. Ze creëren een vlakker slaapoppervlak en zorgen voor een naadloze overgang tussen de matrassen.

Stevige bevestiging: Veel matraswiggen zijn voorzien van een antislipontwerp of riemen om ervoor te zorgen dat ze stevig op hun plaats blijven zitten. Ze blijven zelfs op hun plaats zitten als je 's nachts heftig woelt en draait.

Aanpasbaarheid: Je kunt matraswiggen gemakkelijk aanpassen aan je persoonlijke voorkeur. Sommige modellen zijn opblaasbaar, waardoor je de hoogte en stevigheid zelf kunt bepalen.

Matrassen goed door matraswig

Alternatieve oplossingen voor een matraswig

Hoewel matraswiggen een fantastische optie zijn om de kloof tussen twee matrassen te laten verdwijnen. Zijn er ook nog andere creatieve manieren om dit probleem aan te pakken? Hier zijn enkele alternatieven om te overwegen:

Tijk met Rits

Een tijk met rits is een hoes die je om je matrassen kunt doen. Hierbij zit de rits aan de zijkant. De tijk doe je om de matrassen heen en bevestigt deze aan elkaar. Hierdoor blijven de matrassen stevig bij elkaar zonder dat er een kloof ontstaat.

Topdekmatras

Een topdekmatras is een extra laag die boven op je matrassen wordt geplaatst. Het creëert niet alleen een gelijkmatig slaapoppervlak, maar de kloof tussen de matrassen verdwijnt ook nog. De kloof verdwijnt, omdat een topdekmatras een gehele extra matras laat is op je twee huidige matrassen.

Beddengoed voor een 2-Persoons Bed

Het speciaal ontworpen beddengoed voor een 2-persoons bed heeft vaak een extra brede bovenzijde die de kloof bedekt. Zo kun je comfortabel slapen zonder dat je last hebt van een spleet tussen je matrassen in.

Dubbelzijdige Matrastopper

Een dubbelzijdige matrastopper kan ook dienstdoen als een effectieve kloofvuller. Plaats de topper tussen de matrassen en geniet van een vlakker slaapoppervlak.

Schuimkussens of Dekbedden

Als je op zoek bent naar een tijdelijke oplossing, kun je schuimkussens of dekbedden in de kloof leggen. Dit helpt de kloof op te vullen en om het hoogteverschil te verminderen. Dit kan handig zijn als je nog geen nieuwe matraswig hebt aangeschaft.

Twee bedden één

Misschien vindt je dit ook interessant

Over de schrijver
Reactie plaatsen